Ron Dupuis over Ibrahim bij onze opdrachtgever Feenstra


Ron Dupuis is praktijkopleider bij Feenstra Eindhoven. Hij leidt startende monteurs op om #succesvolaandeslag te gaan. Nadat Ibrahim twee maanden had meegewerkt met collega monteurs koos Feenstra voor een extra opleiding en zo heeft Ron Ibrahim leren kennen.

Tijdens deze opleiding leerde Ibrahim de basiskennis om zelfstandig onderhoud te kunnen uitvoeren aan de meest gangbare Cv-ketels. Wij waren natuurlijk ontzettend benieuwd naar Ron zijn ervaring met Ibrahim. “Tijdens het opleidingstraject heb ik wel eens twijfels gehad of Ibrahim het zou gaan redden. De theorie was namelijk, door de technische begrippen, soms wat moeilijker voor hem.” Echter bleek aan het einde van de opleiding dat alles toch goed was blijven hangen bij Ibrahim. 
“Ibrahim werkt nu al een paar maanden zelfstandig. Dit gaat zo goed dat hij direct bij ons in dienst komt en mag gaan doorgroeien tot 1e monteur service en onderhoud. Dit is helemaal verdiend!”

“Zijn examen voor het vakmanschap CO behaalde Ibrahim in één keer. Dit was voor mij de bevestiging dat de opleiding succesvol was behaald.” Op de vraag wat hij van Ibrahim als persoon vindt reageerde hij positief. “Ibrahim is een fijne collega die zijn vak serieus uitvoert. Ook is hij erg prettig in de omgang, soms een beetje eigenwijs maar dat is natuurlijk helemaal niet erg.”

Dat Ibrahim een BBL opleiding mag gaan volgen is voor Ron vanzelfsprekend. “Ibrahim werkt nu al een paar maanden zelfstandig. Dit gaat zo goed dat hij direct bij ons in dienst komt en mag gaan doorgroeien tot 1e monteur service en onderhoud. Dit is helemaal verdiend!”

Deel dit artikel:

LinkedIn
Facebook

Personeelstekort in de techniek oplossen?

Whitepaper personeelstekort