Er zijn meerdere oplossingen voor jouw tekort aan technisch personeel

Laat je inspireren

Buiten de mensen die graag een nieuwe carrière willen oppakken in de techniek, staan er ondanks de historisch lage werkloosheid nog steeds 1 miljoen mensen langs de kant in Nederland. Dit verbaast ons en vinden we écht onaanvaardbaar. Veel van deze mensen willen en kunnen werken.

Wij helpen hen aan een duurzame baan in de techniek. De kandidaten hebben nog niet altijd een geldige certificering, maar daar hebben wij een oplossing voor: we leiden ze gewoon zelf op én zorgen voor de juiste begeleiding!

Talent4Service herkent talent en potentie en helpt mensen meer waard te worden op de arbeidsmarkt, waardoor voor organisaties een structureel personeelstekort wordt opgelost.

Circulariteit betekent omdenken

Als je het hebt over het creëren van circulariteit binnen de technische sector, dan is de eerste belangrijke vraag die je kunt stellen: doen mijn medewerkers op dit moment ook écht waar ze goed in zijn? Vakbekwame monteurs wil je voor het grootste gedeelte van de tijd inzetten binnen werkzaamheden die recht doen aan hun capaciteiten. Andere werkzaamheden worden idealiter uitgevoerd door generalisten in plaats van specialisten. 

Goede en leergierige mensen? Wij kunnen ze wél vinden!

Het personeelstekort oplossen zit hem naast een andere mindset en werkwijze in onbenut arbeidspotentieel herkennen én begeleiden naar een duurzame baan. Kortom: een andere benadering van de markt is nodig, wij helpen jou daar graag bij. 

Wij kijken verder dan alleen cv’s en diploma’s. We kijken zorgvuldig naar de persoon achter de kandidaat en naar het potentieel dat hij of zij heeft. Wíllen werken en kúnnen werken, daar gaat het bij Talent4Service om. Hoe dat er in de praktijk uitziet? 

Bekijk hier een aantal inspiratievideo’s.

Talent4Service creëert banen met toekomstperspectief voor zij-instromers.

We zorgen ervoor dat minder mensen langs de zijlijn blijven staan. Wil jij werken met onze gemotiveerde en leergierige zij-instromers? Dan ben je verzekerd van deze vier zekerheden; klik maar eens met je muis op één van de knoppen.

Bovenaan deze pagina staat het al: er zijn meerdere oplossingen voor jouw tekort aan technisch personeel. Daarom bieden wij Projecten, Onderhoudsdiensten en Detachering aan. Welke oplossing past bij jouw organisatie?