Onze opdrachtgevers aan het woord

Bekijk de cases

Referenties

De afgelopen jaren hebben we veel opdrachtgevers blij mogen maken met de inzet van gemotiveerde zij-instromers.
We vertellen je graag meer over onze aanpak en successen; daarom laten we de opdrachtgevers hieronder zelf aan het woord!   

Lopen de bonnen op? Onze Huismeesters ontzorgen Kind & Co met dagelijks onderhoud!

Vijf van onze Huismeesters draaien mee met de technische dienst van de grootste maatschappelijke kinderopvangorganisatie van Nederland: Kind & Co. Kleine onderhoudsklussen worden vanwege personeelskrapte en verzuim door ons opgepakt. Hoe de samenwerking precies verloopt, lees je in deze klantcase! 

Rookmelderplicht: zo halen onze Huismeesters samen met Feenstra de deadline

Vanaf augustus 2021 werkt Feenstra, vestiging Drachten, samen met Talent4Service. De Huismeesters van Talent4Service plaatsen in opdracht van Feenstra rookmelders bij verschillende woningcorporaties en in ander vastgoed. Let wel, mét een strakke deadline. Want het artikel 6.21 van het Bouwbesluit verplicht eigenaren van bestaande woningen (van vóór 2003) om rookmelders te plaatsen. Op 1 juli 2022 moet dat geregeld zijn. Hoe deze samenwerking verloopt? Lees maar gauw verder! 

Freddie Werink - BAM Infra Energie & Water

“Waar Talent4Service in opvalt is de goede screening aan de voorkant, jullie kennen de klant en het werk en dat is te merken aan de kandidaten die worden aangeboden.

De meeste leveranciers van monteurs leveren een monteur en bellen alleen als de inkoopbon te laat wordt aangeleverd en verder hoor je nooit wat.

Voor Talent4Service is een inkoopbon ook van belang, maar daarnaast merk je echt dat er ook actief gecoacht wordt op het werk, dit is een gezamenlijke verantwoordelijkheid en daarin vallen ze echt op in de markt.”

Sandra Den Haan - Paans Werkendamse Verwarmings Centrale

“Eind vorig jaar zijn we in samenwerking met Talent4Service gestart met het opleiden van zeven zij-instromers. 

Mensen zonder (recente) ervaring in de klimaattechniek worden klaargestoomd voor een toekomst als servicemonteur. Enorm gemotiveerde mensen die weten wat tegenslag is en kansen benutten.

Trots dat wij als bedrijf daaraan mee mogen werken! En ook op deze manier kunnen we onze capaciteit op peil houden. Een investering waard!“ 

Hans Schlosser - Volta Limburg

“Talent4service gaat verder dan bemiddelen, ze integreren zij-instromers in de wereld van techniek door deze doelbewust te selecteren, trainen en op te leiden”

Dit zijn onze opdrachtgevers

Ben je op zoek naar een oplossing voor jouw capaciteitsgebrek?

We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek! Neem contact op met commercieel directeur Jorien Wesseling voor het maken van een afspraak.