De juiste zij-instromer voor jouw organisatie

Ontdek meer

Detachering

Je merkt het misschien wel bij de invulling van vacatures: in dezelfde vijver blijven vissen lost jouw personeelstekort niet op. Wij denken dat kansen buiten de gebaande paden liggen en zetten in op de potentie van zij-instromers. 

Het opleiden en begeleiden van de zij-instromer staat centraal 

Zij-instromers nemen deel in ons wervings-, opleidings- en begeleidingsprogramma. Zo leren ze de beginselen van de techniek en zijn ze in een mum van tijd geschikt om licht technisch werk op te pakken. Met hun inzet kunnen jouw vakbekwame monteurs werk doen op hun eigen niveau en ben je wél in staat om het werk aan te nemen dat je anders aan je voorbij moest laten gaan. 

Laat geen omzet meer liggen door capaciteitsgebrek 

Door onze coaching en persoonlijke begeleiding ontlasten wij jouw organisatie. Wij zorgen dat de zij-instromer op de juiste plaats en tijd aanwezig is. Wij maken voor iedere zij-instromer een ontwikkelplan en houden de vinger aan de pols middels dagelijkse begeleiding. Hoe wij de juiste en gemotiveerde zij-instromers matchen aan jouw organisatie?  

Omdenken: is de invulling van een technische vacature wel echt nodig?

Als jouw organisatie op zoek is naar medewerkers die redelijk eenvoudig, routinematig, technisch werk kunnen verrichten, dan is een invulling van een vacature misschien niet eens nodig… 

Wanneer je nauwkeurig naar je proces kijkt, dan zie je al snel dat sommige – veelal terugkerende werkzaamheden – veel handiger en beter kunnen worden ingericht. Als je deze werkzaamheden dan uitbesteedt aan mensen die eigenlijk niets anders doen, dan weet je haast zeker dat het goed en efficiënt wordt gedaan.   

Raak je al geïnspireerd om anders tegen de problematiek van de invulling van een vacature te kijken? 

Wellicht ligt de oplossing van jouw personeelstekort dan bij onze: Projecten of Onderhoudsdiensten

Weet je het niet zeker? Neem dan contact op met commercieel directeur Jorien Wesseling via 085 0202 060 of jorien@talent4service.nl.