Een oplossing voor betaalbaar klein en dagelijks onderhoud

Ontdek meer

Onderhoudsdiensten

Als vastgoedbeheerder of woningcorporatie wil je dat de woonomgeving er te allen tijde netjes bij staat. Het verrichten van klein onderhoud is dan ook van wezenlijk belang. Veel vastgoedbeheerders en woningcorporaties besteden klein en dagelijks onderhoud uit aan aannemers. Maar dat kan ook anders!   

Wij zien dat er behoefte is aan een snellere en goedkopere dienstverlening met een vast aanspreekpunt, een vertrouwd gezicht voor de bewoners. Om aan deze wens gehoor te geven, bieden wij onze Huismeesterdiensten aan.    

Hiermee ontzorgen onze Onderhoudsmonteurs jou 

Onze onderhoudsmonteurs zorgen ervoor dat een pand en algemene ruimtes goed onderhouden worden. De monteur is kundig, voert (preventief) onderhoud, kleine reparaties en andere technische werkzaamheden uit. Ons servicecenter verzorgt de planning van de werkzaamheden, maakt de afspraken met bewoners, doet een kwaliteitscontrole van de uitgevoerde werkzaamheden en verstuurt een klanttevredenheidsonderzoek. Onze monteurs hebben ruime ervaring in de techniek en beschikken over alle kwaliteitseisen die nodig zijn om allround werkzaamheden uit te voeren.  

Een leeromgeving voor zij-instromers in de techniek 

Zij-instromers die deelnemen in ons wervings-, opleidings- en begeleidingsprogramma, kunnen in deze functie de beginselen van de techniek leren en kennismaken met verschillende disciplines. En ontstaat de mogelijkheid om een functie te bekleden buiten de organisatie? Dan is er weer een nieuwe instroomplek voor de volgende gemotiveerde zij-instromer!   

“Het mooie van vaste Huismeesters is dat zij kleine schades en ergernissen binnen de VvE’s signaleren en direct herstellen. Zo is er een verlengstuk ter plaatse die ervoor zorgt dat onze complexen er altijd goed bij staan. Ook is het sociale aspect erg belangrijk voor VP&A. Met deze dienstverlening krijgen werkzoekenden weer een kans om aan de slag te gaan.” 

Bjorn Voogt, Directeur VP&A Vastgoedbeheer 

VP&A Huismeesterdiensten

VP&A en Talent4Service zijn een nieuwe dienstverlening voor vastgoedbeheer gestart namelijk de Huismeesterdiensten. Vanaf 1 december jl. zijn de eerste huismeesters gestart met het uitvoeren van klein en dagelijks onderhoud bij de VvE complexen in de regio Rotterdam.

Ben je op zoek naar een oplossing voor jouw capaciteitsgebrek?

We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek! Neem contact op met commercieel directeur Jorien Wesseling voor het maken van een afspraak.