Een oplossing voor jouw personeelstekort

Meer over ons

Talent4Service biedt structurele oplossingen voor het personeelstekort in de technische sector

We creëren banen met toekomstperspectief voor zij-instromers. Wij zetten deze mensen in bij onze opdrachtgevers, in projecten of eigen diensten. Zo zorgen wij voor meer mensen in de techniek en minder mensen langs de zijlijn. 

Wij streven naar een duurzame invulling van banen in de techniek. Zij-instromers nemen deel in ons wervings-, opleidings- en begeleidingsprogramma. En daarmee ben jij als opdrachtgever verzekerd van de juiste personele kwalificaties. 

De directie van Talent4Service over haar missie:

Talent4Service biedt organisaties een structurele oplossing voor het personeelstekort in de techniek. We creëren banen met toekomstperspectief voor zij-instromers, en zorgen dat minder mensen langs de zijlijn blijven staan. 

Streven naar continuïteit en langetermijnperspectief

Buiten de mensen die graag een nieuwe carrière willen oppakken in de techniek, staan er ondanks de historisch lage werkloosheid nog steeds 1 miljoen mensen langs de kant in Nederland. Dit verbaast ons en vinden we écht onaanvaardbaar. Veel van deze mensen willen en kunnen werken. 

Wij helpen hen aan een duurzame baan in de techniek bij één van onze opdrachtgevers. De zij-instromers hebben nog niet altijd een geldige certificering, maar daar hebben wij een oplossing voor: we leiden ze gewoon zelf op én zorgen voor de juiste begeleiding!  

Talent4Service herkent talent en potentie en helpt mensen meer waard te worden op de arbeidsmarkt, waardoor voor organisaties een structureel personeelstekort wordt opgelost. 

Jeroen Voswinkel & Jorien Wesseling 

Directie Talent4Service  

De 4 zekerheden van Talent4Service overzichtelijk op een rij

Opleiden en diplomeren

Diploma’s voor de toekomst + Studiebegeleiding + Vakgericht met een lage instap + Lange termijn loopbaan en ontwikkeling

Coaching en begeleiding

Structuur en evaluatie + Planmatig ontwikkelplan + Betrokken bij werk privé-balans + Persoonlijke begeleiding

Preventief verzuimmanagement

Op gang helpen en houden + Zorgen voor hoge betrokkenheid + Aandacht voor mentale en fysieke gezondheid + Ondersteunende diensten

Duurzaam en inclusief werkgeverschap

Gelijkwaardigheid en diversiteit + Duurzame inzetbaarheid + Pensioen, CAO en contractenstructuur + Toekomstgericht: voor organisatie en kandidaat

Word je enthousiast over onze oplossingen voor jouw personeelstekort?

Vul hier je naam en telefoonnummer in en we nemen contact op.