Op zoek naar technisch personeel? Wij kunnen ze wel vinden!

Onze dienstverlening

In onze werkwijze staat het opleiden en begeleiden van de zij-instromer centraal. Want met de juiste begeleiding kan vrijwel iedereen weer succesvol en duurzaam aan de slag. Talent4Service neemt de volledige begeleiding uit handen, waardoor het voor organisaties aantrekkelijker is om met onze gemotiveerde en leergierige zij-instromers te werken.  

De oplossing van jouw personeelstekort? Het kan op verschillende manieren worden ingevuld. Daarom bieden wij Projecten, Huismeesterdiensten en Detachering aan. Welke oplossing past bij jouw organisatie? 

Projecten

Is jouw organisatie op zoek naar medewerkers die licht technisch planbaar werk met een repeterend karakter kunnen verrichten? Wij helpen je graag met een efficiënte uitvoering.

Onderhoudsdiensten

Behoefte aan een snelle en efficiënte dienstverlening met een vast aanspreekpunt en een vertrouwd gezicht voor bewoners? Voor deze vraag bieden wij onze Huismeesterdiensten aan.

Detachering

Ben jij op zoek naar een vaste invulling van een vacature? Dan is detachering misschien een goede optie voor jouw organisatie. Hoe wij de juiste en gemotiveerde zij-instromers matchen?

Er zijn meerdere oplossingen voor jouw tekort aan technisch personeel. Daarom bieden wij Projecten, Huismeesterdiensten en Detachering aan. Welke oplossing past bij jouw organisatie? Volg onze beslisboom om je mogelijkheden te bekijken.