Het verhaal van Ibrahim bij onze opdrachtgever Feenstra

In oktober 2019 heeft Ibrahim bij ons gesolliciteerd naar aanleiding van de vacature als CV monteur. Nu, één jaar later, treedt hij in dienst bij Feenstra Eindhoven. Zijn droom is uitgekomen en hij mag zich gaan doorontwikkelen, iets dat zo belangrijk is in de techniek.
 

Vanaf september 2020 is Ibrahim in dienst bij Feenstra Eindhoven én start hij met de BBL opleiding Eerste Monteur Technische Installaties. Twee jaar lang zal hij één dag in de week naar school gaan en vier dagen werken. “Ik heb heel erg veel zin in de opleiding. Ik wil altijd doorleren en vind het dan ook geweldig dat ik deze kans krijg. Ik had nooit verwacht dat, toen ik ruim driekwart jaar geleden solliciteerde, nu hier zou staan.”
“Zonder Talent4Service zou ik niet zijn waar ik nu ben. Mijn teammentor Nico en de mensen op kantoor staan altijd voor me klaar om te helpen. Dankzij hun en Feenstra Eindhoven heb ik vertrouwen gekregen in mijn toekomst.”

Voor Ibrahim kwam het als een verrassing. “Ik had verwacht de aankomende 4 á 5 jaar nog bij Talent4Service in dienst te zijn. Ik heb natuurlijk altijd hard gewerkt maar deze beloning had ik niet zien aankomen. Zonder Talent4Service zou ik niet zijn waar ik nu ben. Mijn teammentor Nico en de mensen op kantoor staan altijd voor me klaar om te helpen. Dankzij hun en Feenstra Eindhoven heb ik vertrouwen gekregen in mijn toekomst.”

De toekomst

Hoe hij zijn toekomst voor zich ziet is heel duidelijk. “Over 10 jaar wil ik nog steeds in de techniek werken en het liefst bij Feenstra. Natuurlijk wil ik wel graag doorgroeien, maar dat komt wel, stap voor stap. Eerst mijn opleiding behalen en dan kijken we verder!”

Wij zijn ontzettend blij voor Ibrahim en trots op hetgeen wat hij heeft bereikt de afgelopen periode. Ons doel om hem #succesvolaandeslag te helpen is zeker behaald en wij kijken uit naar de ontwikkeling die hij door gaat maken bij Feenstra Eindhoven!

Deel dit artikel:

LinkedIn
Facebook

Personeelstekort in de techniek oplossen?

Whitepaper personeelstekort