Het verhaal van Mohamed bij onze opdrachtgever Welzorg Woning op Maat

Begin januari 2020 is Mohamed gestart bij Welzorg Woning op Maat als monteur woning aanpassingen. Nu, bijna 1 jaar later, zochten wij hem op om te kijken hoe het met hem gaat.

Mohamed heeft eerst anderhalve maand mee gelopen met collega’s en dat ging erg goed. Vrij snel hierna kreeg hij zijn eigen werkbus met gereedschappen. In de ochtend ontvangt hij werkbonnen via zijn tablet waarin hij kan zien wat hij die dag gaat doen.  “Soms lees ik een keer te snel en staat er dat ik iets niet moet doen maar doe ik het wel. Dat betekent dat ik soms terug moet om het alsnog goed te maken.”

Ondanks dat Mohamed vaak alleen op pad is, heeft hij met al zijn collega’s contact. “We bellen veel met elkaar. Iedereen heeft mij vanaf het begin geaccepteerd en overal bij betrokken. Ik kan wel zeggen dat sommige collega’s vrienden zijn geworden.” Ook heeft Mohamed regelmatig contact met zijn teammentor Rob de Leeuw via Talent4Service. “Rob belt of komt zo nu en dan eens langs om te praten over hoe het gaat. Ook kan ik hem altijd bereiken als er iets aan de hand is, maar dat komt gelukkig haast nooit voor.” Op de vraag wat zijn ervaringen zijn met Talent4Service begint hij te lachen. “Ik ben niet zo handig met computers en wist dan ook niet dat ik zelf mijn uren moest invullen. Dus ja, met regelmaat heb ik de dames van de Front Office aan de telefoon gehad met de opmerking ‘Mohamed, denk je aan je uren?.’ Tegenwoordig gaat dat vanzelf en vergeet ik het niet meer!”
“Ik hoop tot aan mijn pensioen te mogen blijven werken bij Welzorg Woning op Maat.”

De toekomst

Als wij Mohamed vragen wat hij nog graag zou willen bereiken is hij heel duidelijk. “Ik zou graag nog meer willen leren binnen de organisatie Welzorg Woning op Maat. Het was de bedoeling dat ik met een collega mee ga lopen die badkamers aanpast maar helaas is dit door Corona uitgesteld. Gelukkig heb ik veel plezier in mijn werk en wacht ik rustig af.” Wij zijn ontzettend blij voor Mohamed dat hij zich mag gaan #doorontwikkelen. “Ik hoop tot aan mijn pensioen te mogen blijven werken bij Welzorg Woning op Maat.”

Ons doel om Mohamed #succesvolaandeslag te helpen is zeker behaald. Wij kijken uit naar de ontwikkeling die hij gaat doormaken de aankomende periode bij Welzorg Woning op Maat!

Deel dit artikel:

LinkedIn
Facebook

Personeelstekort in de techniek oplossen?

Whitepaper personeelstekort