De ideale uitvoering van jouw project

Ontdek meer

Projecten

Is jouw organisatie op zoek naar medewerkers die licht technisch planbaar werk met een repeterend karakter kunnen verrichten? Wij helpen je graag met de ideale uitvoering. 

Geef jouw project uit handen!

Bij projectmatige werkzaamheden kun je bijvoorbeeld denken aan het plaatsen en testen van rookmelders, onderhoud van cv-ketels, het vervangen van filters en het verduurzamen van woningen, maar er is natuurlijk veel meer mogelijk. Als je een project uit handen geeft, dan zorgen wij voor: 

Talent4Service neemt jouw project uit handen

Projectcoördinatie

Orderafhandeling, contact en afspraken met de eindklant

Een up-to-date planning

Aansluiting van onze planning op jouw proces

Reguliere voortgangsrapportages

Risicomanagement

Klachtenafhandeling

Klanttevredenheidsmeting

Eindrapportage AVG

Zij-instromers in de techniek 

Idealiter wil je moeilijk technisch werk laten uitvoeren door een vakbekwame monteur, toch? Om zijn of haar tijd goed te benutten kun je de meer projectmatige werkzaamheden laten uitvoeren door onze zij-instromers. Die doen zo ervaring op (naast een opleiding die door ons wordt verzorgd) en kunnen zich verder ontwikkelen tot vakvolwassen monteurs. Zo creëren we een continue instroom van capaciteit. 

Personeelstekort? Soms is de invulling van een technische vacature niet eens nodig!

Er staat een recordaantal van meer dan 400.000 vacatures open, zo blijkt uit cijfers van Randstad Groep Nederland. Maar is jouw organisatie op zoek naar medewerkers die redelijk eenvoudig, routinematig, technisch werk kunnen verrichten? Dan is een invulling van zo’n vacature misschien niet eens nodig… 

Je merkt het misschien ook bij de invulling van vacatures: in dezelfde vijver blijven vissen lost jouw personeelstekort niet op. Wij denken dat kansen buiten de gebaande paden liggen en zetten in op de potentie van zij-instromers. Maar voordat wij jou hier meer over vertellen willen we je een paar prikkelende vragen voorleggen. 

Ben je op zoek naar een oplossing voor jouw capaciteitsgebrek?

We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek! Neem contact op met commercieel directeur Jorien Wesseling voor het maken van een afspraak.