Voor werkgevers


talent4service. dat werkt!

Wij doen het anders. De doelgroepen waar veel werkgevers met een grote boog omheen lopen, omarmen wij. De kandidaten die anderen als een last zien, zien wij als een kans en een uitdaging. Want elke kandidaat kan potentieel een pareltje zijn. Wij brengen deze pareltjes aan het licht, en begeleiden hen naar werk. In een steeds krapper wordende arbeidsmarkt komt u zo nog steeds aan de beste medewerkers voor uw organisatie.

De beste medewerker voor uw klant inzetten. Dat werkt!

Totaalconcept in arbeidsbemiddeling

Wat doen wij anders?

Wat wij anders doen, is dat wij alles doen. Talent4Service is geen uitzendbureau, geen detacheringsbureau, en geen payrollbedrijf. Wij organiseren de hele keten, van langdurig werkloos tot duurzaam aan het werk. En daarbij nemen wij u het werk uit handen. Of dat nou het werven van personeel, het aanvragen van subsidies of het trainen en begeleiden van uw medewerkers is. Zo gaat u van veel contactpersonen bij verschillende partijen naar één partner die u alle werk uit handen neemt.  Dat bespaart u tijd, en dus geld. Om nog maar te zwijgen van de kopzorgen die het u bespaart. Zo kunt u zich richten op wat u het beste doet: uw eigen dienstverlening.  

In-, door- en uitstroom

Wij ontwikkelen een proactief in-, door- en uitstroombeleid voor uw onderneming:

Instroom
Talent4Service leidt bij voorkeur toe uit subsidiabele doelgroepen.  Wij pakken het dus anders aan dan andere werving- en selectiebureaus, maar doen daarbij geen concessies aan de kwaliteit. U krijgt dus nog steeds de juiste kandidaat op de juiste plek, maar dan tegen een aanzienlijk lager tarief.   

Doorstroom
Voordat kandidaten geplaatst worden, zorgen wij er voor dat zij door middel van trainingen of een opleiding op maat over de juiste vaardigheden beschikken. Zo krijgt u goed opgeleide medewerkers zonder dat u hier extra voor hoeft te investeren. Ook na plaatsing zorgen wij voor de juiste begeleiding vanuit Talent4Service. Op afstand, of op de werkplek. Onze teammentoren zorgen er voor dat uw nieuwe medewerkers succesvol worden, op de korte en lange termijn.

Uitstroom
Talent4Service streeft er altijd naar om werknemers structureel aan het werk te krijgen. Daarom organiseren wij niet alleen de instroom en doorstroom van medewerkers, maar ook de uitstroom:

  • Uitstroom naar een andere functie binnen uw organisatie;
  • Natuurlijke uitstroom omdat de werknemer zelfstandig een stap maakt op de arbeidsmarkt;
  • of uitstroom naar een functie die Talent4Service bij een andere werkgever kan aanbieden.

Zo komt in uw organisatie ruimte vrij voor nieuwe instroom vanuit subsidiabele doelgroepen. En kunt u het verloop binnen uw organisatie op natuurlijke maar zeer kostenefficiënte wijze invullen. 

Onze diensten

Trainingen & Opleidingen

Uw technische klantenservicemedewerkers spreken de klanten iedere dag, aan de telefoon of face to face. Deze medewerkers moeten dus elke dag het verschil maken. Trainingen en opleidingen zijn krachtige instrumenten om dit te bereiken. Onze opleidingen en trainingen zijn een combinatie van plenaire activiteiten en doelgerichte coaching op de werkvloer en ondersteunen zowel  medewerkers als managers.

Ook voor onze trainingen en opleidingen geldt: Talent4Service werkt op maat. Wij gaan dus graag met u in gesprek om uw wensen te inventariseren.  Neem snel contact met ons op!

Vacatures aanmelden

Heeft u een vacature die u door ons wilt laten invullen? Geef deze aan ons door via  vacature@talent4service.nl. Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op.

medewerker aanmelden

Wilt u als bestaande klant een nieuwe medewerker aanmelden bij Talent4Service?  Om het contract snel in orde te kunnen maken hebben wij de volgende documenten nodig: 

  • Het aanmeldformulier dat u van de accountmanager heeft ontvangen, volledig ingevuld en ondertekend door u en de medewerker;
  • Een kopie van een geldig identiteitsbewijs van de medewerker (voor- én achterkant);
  • Een kopie van de bankpas van de medewerker.

Als de medewerker al eerder bij u in dienst is geweest, stuurt u ook een kopie van de laatste loonstrook mee. 

Deze documenten mailt u samen naar contract@talent4service.nl.