Talent4Service sponsort nationaal rugbyteam Jong Oranje U18

Talent4Service sponsort het nationale rugbyteam Jong Oranje U18 bij het EK U18 dat plaatsvindt van 6 tot 16 april in Bretagne, Frankrijk. Met deze shirtsponsoring helpt Talent4Service Jong Oranje U18 om hun droom waar te maken en voor het eerst deel te nemen aan het EK.

De kernwaarden van Rugby Nederland zijn respect, discipline en kameraadschap. Talent4Service staat ook voor deze kernwaarden en heeft daarom besloten het rugbyteam Jong Oranje U18 te sponsoren. Rugby is een teamsport: je kunt niet zonder elkaar. Alleen samen behaal je de beste resultaten. Ieder met zijn eigen talenten en vaardigheden. De arbeidsmarkt is in zekere zin ook een spel. Een spel van vraag en aanbod, het een kan niet zonder het ander. 

Ook bij dit spel is discipline van belang. In het mensbeeld van Talent4Service staat deze kernwaarde zelfs centraal. Iedereen is welkom bij Talent4Service, ongeacht leeftijd of achtergrond, zolang kandidaten maar de discipline en motivatie hebben om de slag te gaan. Talent4Service biedt vacatures aan waarbij kandidaten de kans krijgen om naast hun baan een opleiding te volgen, zodat zij (weer) duurzaam aan het werk kunnen. 

“Talent4Service heeft gekozen voor dit sponsorschap, niet alleen omdat wij dezelfde kernwaarden hebben als Rugby Nederland, maar ook omdat wij dit team graag een kans
willen geven om op dit toernooi te schitteren en daarmee hun droom te verwezenlijken.”
, aldus Jorien Wesseling, directeur van Talent4Service.