Klantcontactcarrièredag groot succes!

De Klantcontactcarrièredag was een groot succes! Er waren meer dan 180 kandidaten aanwezig en er werd volop gespeeddatet tussen werkzoekenden en werkgevers. De Klantcontactcarrièredag vond plaats op 21 juni in het Stadhuis van Eindhoven en werd georganiseerd door Gemeente Eindhoven, KPN, Talent4Service, Timing, Sitel en het UWV Brabant.  Het doel van deze dag was om werkgevers uit de regio Eindhoven kennis te laten maken met bekend en onbekend aanbod van werkzoekenden en schoolverlaters om het vak klantcontactadviseur te promoten.

Klantcontactcenters en uitzendbureaus vinden het steeds lastiger om de juiste klantcontact agents te werven in de regio Eindhoven. Op initiatief van UWV Brabant is er een rondetafeldiscussies georganiseerd samen met Gemeente Eindhoven, KPN, Talent4Service, Timing, Sitel en het UWV. De conclusie was dat het imago van het vak omhoog moet en de werving via andere doelgroepen. 

Dit was reden genoeg om de krachten te bundelen en de Klantcontactcarrièredag te organiseren op dinsdag 21 juni 2016 in het Stadhuis van Eindhoven. Werkgevers presenteerden zichzelf in een stand en namen deel aan speeddates met de werkzoekenden. De Klantcontactcarrièredag was een groot succes! Benieuwd hoe deze dag eruit zag? Klik dan hier om een impressie van de Klantcontactcarrièredag te krijgen.