Talent4Werk start met nieuwe dochteronderneming Talent4Service

Eindhoven, 21 december 2015 – Talent4Werk, specialist in bemiddeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, start naast Talent4Taxi,Talent4Hospitality en Talent4Retail nu ook het label Talent4Service. Talent4Werk verzorgt inmiddels voor ruim 100 bedrijven in verschillende branches de in-, door- en uitstroom van medewerkers en is werkgever van ruim 700 werknemers. De nieuwe tak Talent4Service staat onder leiding van Jorien Wesseling.

Door de oprichting van Talent4Service kunnen ook werkgevers in klantcontactfuncties gebruik maken van het totaalconcept in arbeidsbemiddeling dat zijn succes in andere branches inmiddels bewezen heeft. Talent4Service organiseert de hele keten, van werving en selectie tot payrolling en advisering over lange termijn personeelsvraagstukken. Talent4Service opereert op het snijvlak van overheid, onderwijs en bedrijfsleven en brengt zo een commercieel en maatschappelijk belang bij elkaar.

Talent4Service is gespecialiseerd in het werven en selecteren van kandidaten uit doelgroepen die een extra zetje naar de arbeidsmarkt nodig hebben, zoals reïntegratiekandidaten, jongeren, mensen met een arbeidsbeperking en 56-plussers. Deze kandidaten krijgen niet alleen een nieuwe baan, maar ook de juiste begeleiding én een MBO-opleiding. Daarmee krijgen zij een nieuwe start op de arbeidsmarkt, maar ook een beter perspectief op een duurzame toekomst in de branche.

Directeur van Talent4Service Jorien Wesseling: “Klantenservice-  en contactcentermedewerkers spreken de klant iedere dag, aan de telefoon of face to face. Deze medewerkers moeten dus elke dag het verschil maken. Talent4Service helpt hen dat te doen. Maar doet dat wel net even anders. Talent4Service is de partner bij uitstek voor organisaties die klantbeleving hoog in het vaandel hebben staan en tegelijkertijd invulling willen geven aan hun social return beleid. Door de complexe wet- en regelgeving kunnen ondernemers die een maatschappelijk verantwoord personeelsbeleid willen voeren nogal eens ontmoedigd raken. Wij fungeren als linking pin tussen overheid en bedrijfsleven en vervullen daarmee een behoefte van werkgevers, lokale en centrale overheden én werkzoekenden.”

Talent4Service bemiddelt onder meer voor functies in facilitaire contactcenters, financiële organisaties en banken, energie- & bouwbedrijven en telecomorganisaties & -providers.