De missie van Talent4Service

Uit onderzoek komt naar voren dat maar liefst 86% van de 50-plussers zegt dat het moeilijk, zo niet onmogelijk, is om een nieuwe baan te vinden na ontslag.

Wij vinden dit ongelofelijk. Het aantal banen neemt snel toe. Het aantal werklozen met een WW-uitkering is in 2017 met ruim 20% afgenomen ten opzichte van 2016, maar de ouderenwerkloosheid daalt slechts beperkt.

 

Enkele vooroordelen die bestaan over 50-plussers: te oud. Te traag. Vaak ziek. Geen relevante werkervaring.  Terwijl het tegendeel (bewezen) waar is. En er staan nog veel meer mensen langs de kant die graag aan de slag willen en kunnen.

Onze ervaring leert dat veel van deze werkzoekenden beschikken over de juiste (werk)ervaringen in het verleden, grote hobbymatige kennis of een hoge mate van affiniteit met techniek . Klaar voor een nieuwe carrière. Bij Talent4Service maken wij gebruik van dat totaalplaatje, door verder te kijken dan alleen diploma's en CV's.

Wij geloven - en hebben de afgelopen twee jaar ook bewezen - dat deze  mensen,  met een opleiding en de juiste begeleiding, snel succesvol worden bij onze opdrachtgevers. Soms met een iets langere aanloopperiode bij de start. Maar veelal resulterend in een prachtige rol die voor zowel opdrachtgever als werknemer heel dankbaar is. En zo zijn deze mensen zomaar ineens ambassadeur voor de toekomst van de arbeidsmarkt in Nederland.

Ons motto: iedereen doet mee.
Daar geloven wij in en maken wij ons met het team vanTalent4Service hard voor!

Jeroen Voswinkel & Jorien Wesseling, directie Talent4Service

 

Benieuwd geworden naar onze werkwijze? Bekijk dan onderstaand interview waarin de directie van Talent4Service vertelt over onze missie, visie en aanpak: